VM i Inzell 2024

8. – 11. mars

Bli med til allround VM i skøyter 2024 i Inzell, en av skøytesportens klassikere, med som vi håper vår egen Sverre i en av hovedrollene!

Grip sjansen og vær med en gjeng for å heie frem Sverre, Ragna, Håvard og de andre skøyteløperne i idylliske Inzell.

Les hva Sverre Lunde Pedersen selv sier:

VM i Inzell er mitt store mål for neste sesong. Det er allround VM og der har jeg 4 sølv fra før av og jakter mitt første gull. Inzell er et spesielt sted for meg der jeg har tilbrakt mye tid gjennom hele karrieren, med VM gullet på 5000m i 2019 som det store høydepunktet. Inzell er et skøytested og det kommer til å bli en folkefest fullstappet av nordmenn! Er det noe som bør oppleves, så er det VM i Inzell.

Vi flyr via Amsterdam til München og tar bussen til Salzburg og Hotel am Mirabellplatz som ligger perfekt sentralt i Salzburg. Derfra er det kort vei (40 km) til Max Aicher arena i Inzell der konkurransene går.

Hotellet er et gammelt bypalass som ligger i sentrum kun 300 m fra der Mozart bodde. Hotellet holder god standard og blir en fin base med rom for sosiale aktiviteter i tillegg til 3 spennende konkurranse dager i Inzell.

Hotellet har 70 unike rom for 1-3 voksne med baderom, TV, minibar, safe, frokost og gratis wifi.

Vi blir en flott gjeng fra med superengasjerte heiaspesialisten Tore Kleppe i spissen. Vi vet at mange av de som var med oss i Heerenveen, Inzell og Hamar kommer å ta turen.

Inzell er en klassisk skøytemetropol med aner fra midten av 60-tallet. Her er det trøkk både inne og utenfor banen i de mange partyteltene med fans og musikk i tysk stil, må bare oppleves.

Først til mølla!

Bestill reise