Gruppereiser

Å reise sammen i lag med andre likesinnede er vel noe av det hyggeligste der er. Her er det og der vår erfaring kommer mest til sin rett. Uansett om du reiser med bedriften, klubben eller et vennegjeng så skal vi se på spennende og konstruktive forslag til dere.  Både små og store grupper (10+) er velkommen hos oss. Vil du være borte i flere uker eller kun et par dager så ser vi på det. Vi har reiser både til nært og fjernt. Vårt kontaktnett som er dyrket i snart 40 år er klare for leveranse av flotte opplevelser.

Skreddersydde reiser

Ønsker du en skreddersydd reise etter dine ønsker, behov og budsjett kan en turoperatør som Os Travel ofte legge opp turen både billigere og logistisk bedre enn de fleste klarer selv.
En slik reise vil i mange tilfeller falle rimeligere enn om du setter den sammen selv. Det finnes også kombinasjoner som bare er praktisk mulig for en turoperatør å legge opp.
En annen viktig grunn til å bruke en turoperatør er at din reise da er dekket av Reisegarantifondet, slik at du ikke taper penger hvis f.eks. en billettutsteder eller hotell skulle slås konkurs.
Bedre løsninger og økt trygghet er de beste grunnene til å bruke Os Travel for å få akkurat den drømmereisen du ønsker deg. Vi hjelper deg gjerne – uansett hvor på jordkloden du ønsker å dra.
Vi kan også lage turer med kvalifiserte reiseledere og/eller foredragsholdere.