Fotballtur til Wembley

Bli med til legendariske Wembley stadium og opplev kampen mellom 2 av favorittene å vinne årets Premier League Tottenham mot Liverpool.
Vi sitter på første parkett, spiser på Wembley før kampen og får forfriskninger i pausen.

Fredag 20. oktober
Avreise fra Flesland med Norwegian kl 19.10. Ankomst London Gatwick kl. 20.10 lokal tid. Her har vi buss som venter å kjør oss direkte til hotell Lancaster Hall i Bayswater. Innsjekk på hotellet og deretter resten av kvelden fri.

Lørdag 21. oktober

Dagen til disposisjon. Butikker er åpne.  I London finnes det masse å gjøre og vår reiseledere oppdaterer deg på det som foregår.

Søndag 22. oktober

Kampdag!

Etter en god frokost er der tid til oppvarming på en lokal pub før vår buss tar oss i god tid før kampen til Wembley Stadium som begynner kl 16.00. Våre billetter er ”Premium Packages Bobby Moore Lower”  som inkluderer bra plasser (se bilde) i Bobby Moore Club, lunsj før kamp, drinks i pausen (brus, øl & vin), kamp program. Blant vertskapet er det noen gamle Spurs Legender.

Etter kampen venter vår buss der den vi slapp den for å ta oss tilbake til hotellet etter kampen.

Mandag 23. oktober

Dagen til disposisjon. Vår buss henter ved hotellet på ettermiddagen for å ta oss til London Gatwick der vi har flyavgang kl. 20.45. Vi lander på Flesland kl. 23.40 etter en uforglemmelig opplevelse.

Pakken inkluderer:

  • Flyreise Bergen – London Gatwick direkte tur/retur. Innkvartering på Hotel Lancaster Hall med kontinental frokostbuffet. 3-stjerners hotell i Bayswater nær Hyde Park med trivelige restauranter og puber i nærområdet.
  • Busstransport tur/retur flyplass – hotell.
  • Utflukt til Wembly med kampbilletter, mat og forfriskninger.
  • Reiseleder under oppholdet