VM i Heerenveen

Bli med til VM i skøyter 2023 i Heerenveen, skøytesportens ubestridde høgborg, med som vi håper vår egen Sverre i en av hovedrollene!

Grip sjansen og vær med en gjeng for å heie frem Sverre, Håvard og de andre skøyteløperne i verdens beste skøytehall i Heerenveen.

Les hva Sverre Lunde Pedersen selv sier:

«Å gå foran et fullstappet Thialf er noe av det råeste vi gjør som skøyteløpere! Stemningen er helt topp og arrangøren lager et skikkelig proft arrangement med lyd og lysshow rundt løpene. Vi norske lover toppform og raske tider!»

Vi flyr til Amsterdam og tar bussen til Lemmer og Iselmar Sporthotell som ligger lekkert ved en flott marina. Derfra er det kort vei (23 km) til Thialf stadion i Heerenveen der konkurransene går.

Hotellet holder god standard og er populært for «team building» så det kommer å bli rom for sosiale aktiviteter i tillegg til 4 spennende konkurransdager i Thialf stadion.

Mange av rommene passer veldig bra for 4 venner eller 2 par da de har 2 soverom, stue med god møblering og balkong.

Vi blir en flott gjeng fra med super engasjerte heiaspesialisten Tore Kleppe i spissen. Vi er sikre på at mange av de som var med oss i Inzell og Hamar kommer å ta turen.

Så har vi det verdensberømte mopping bandet «Kleintje Pils» som og spiller på hjemmebane. Vi fikk oppleve de i Inzell og på Hamar, de har holdt det gående siden 1975 og reist verden rundt med sine skøyteidoler, her en liten smaksprøve fra Hamar:

Her er noen utøver kommentarer fra EM januar 2020, sakset fra BT:

Foran et fullsatt Thialf med nærmere 10.000 tilskuere, debuterte Julie Nistad Samsonsen i seniormesterskap. – Det var veldig gøy. Det var helt vill stemning i hallen. Det var helt nytt for meg. – Jeg kjenner litt på nervene. Selv om jeg har vært med på verdenscupen denne sesongen så er det selvfølgelig litt annerledes med mesterskap. Særlig når det er Thialf, et av stedene med størst oppmøte og show, sier Julie Nistad Samsonsen (19).

– Det var gøy å gå, og kroppen fungerte. Så var det vanvittig gøy på isen. Jeg håper å få oppleve slik stemning på Hamar også, sier Lorentzen.

I det nederlandske skøytemekkaet er det mye kompetanse. – I Heerenveen er vi heldige ved at mange av de lokale dommerne også er nasjonale overdommere. Vi kan stole hundre prosent på dem, sier Farestveit. EM i Heerenveen var hans første store mesterskap som hoveddommer.

Først til mølla!

For ytterligere informasjon om reisen og bestilling